Select Page

Ydelser

Kreativ partner og brandbooster
Gennem efterhånden mange år i branchen, og med stor variation af spændende opgaver er vi rustet til at løfte dine grafiske branding opgaver. Vi finder stor udfordring i at fungerer som den kreative sparringspartner for vores kunder. Vi tager gerne fat i eksisterende materiale og gennemgår det med en konstruktiv brille. Holder det? Eller skal det liiige have et løft? Eller vi laver materialet fra “scratch”.
Woods Brand Marketing er en lille men stærk kreativ partner. Dette betyder at vi ofte kan rykke hurtigt og effektivt på en opgave når det kræves, i modsætning til typiskt større bureauer.
.
Giv os et kald og lad os tage en snak om hvordan vi kan brandbooste din virksomhed og gøre den mere synlig.

Print Design
Vi har mange års erfaring med design til print. Enkelt sidet factsheets eller flere siders produkt blade/ brochure. Vi kommer gerne med creative og funktionelle løsninger til hvordan en brochure skal sættes sammen. Eller hvordan er “flyer” til en messe skal se ud. Et mangeårigt samarbejde med en dygtig og kvalitetsbevist trykvirksomhed hjælper også til at sikre en flot tryksag.

Visuel identitet
Vi elsker at designe logoer, brevpapir, visitkort, kurverter, PowerPoint skabeloner, you name it. Og sørger for at den røde tråd går igennem det hele.
Alt sammen for at styrke din virksomheds visuelle identitet, en vigtig brik, der er med til at understøtte din virksomhed som en professionel aktør.

Web Design
Vi vil gerne sparre med dig for at få afdækket dine behov. Intranet design løsninger. Flash illustrationer. Vi kommer også gerne med input til cms løsninger.
Email nyhedsbreve vinder frem som et redskab til at få din budskab frem. Det kunne være noget for dig?
Mindre webløsninger løses inhouse. Størrre løsninger løses gennem dygtige samarbejdspartnere.